Idalina de Jong-Maasdijk

Graag wil ik me even voorstellen!

Mijn naam is Idalina de Jong-Maasdijk, ik ben getrouwd met Paul en samen hebben wij drie prachtige zonen, Dylan, Thomas en Justin.

Ik heb altijd al belangstelling gehad voor de gezondheidszorg. Na het atheneum te hebben afgerond, ben ik de HBO- opleiding verpleegkunde gestart, maar dat bleek het toch niet helemaal te zijn voor mij. Ik ben in het eerste jaar gestopt met de opleiding en ben 19 jaar werkzaam geweest in de accountancy.

Toch bleef de gezondheidszorg altijd mijn belangstelling houden. Zeker toen mijn kinderen werden geboren en de eerste jaren van hun leven vaak ziek waren. Zij hadden last van oorontstekingen, benauwdheid, kinkhoest en heftige bloedneuzen. In de reguliere gezondheidszorg liep ik met hen vast. Zij kregen de ene antibiotica kuur na de andere en inhalatie- medicatie tegen benauwdheid, bij alle drie mijn zonen werd rond het eerste jaar de neusamandel verwijderd, maar dit alles leidde niet tot echte verbetering, telkens kwamen de klachten terug.

Dit was voor mij de reden om een andere weg in te slaan; de weg van natuurgeneeswijzen, waaronder klassieke homeopathie. En dit bleek een goed keuze te zijn. Eindelijk zag ik echt verbetering van hun klachten en niet alleen maar onderdrukking. Maar wat ik vooral geweldig vond, was dat niet alleen hun fysieke klachten verdwenen, maar dat zij meer energie kregen en beter in hun vel kwamen te zitten.

En zo is het dus gekomen, ik heb mijn baan als assistent accountant opgegeven en ben in 2005 de 6-jarige opleiding tot klassiek homeopaat aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gaan volgen. In 2012 ben ik mijn eigen praktijk gestart. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om mij nog verder te bekwamen in de complementaire gezondheidszorg.

Mijn visie is dat er pas een goede behandeling ingezet kan worden als ik weet wat de oorzaak van uw klacht(en) is. Homeopathie en bioresonantie helpen mij bij het opsporen van de oorzaak. Met veel  passie en liefde voor mijn vak wil ik mensen helpen en ondersteunen bij hun klachten. Nog steeds word ik met regelmaat verrast door de kracht van homeopathie en is mijn passie voor de klassieke homeopathie alleen maar verder gegroeid. Ik ben dan ook trots en dankbaar dat ik andere mensen, en misschien ook u mag helpen. Helpen waar u bent vastgelopen in uw gezondheid, fysiek of mentaal.

Ik ontmoet u graag in mijn praktijk.